Chat med oss!

Ta kontakt med oss på chat så hjelper vi deg med bookingen!

Chat
Bill Kill

Bill Kill

 

Master Bill Kill er et utrolig viktig abonnement å ha i jakten på poeng og C.T ( companion ticket)  for å kunne booke drømmereisen din. Dette er spesielt avgjørende med tanke på å oppnå Companion Ticket på ditt SAS Amex-kort, med et spend på 150 000  / 300 000.

Tenk hvor smart det er å kunne betale regningene dine med et kredittkort! Vi snakker om nesten alle typer utgifter, som kommunale avgifter, forsikringer, telefon osv.

Flere og flere butikker aksepterer Amex, men fortsatt ikke alle. Her kommer Bill Kill inn som en viktig støttespiller på veien mot målet ditt med Companion Ticket. 

Appen er utrolig enkel å bruke, du trenger ikke engang anstrenge deg. Når du har satt opp kontoen din, kan du enkelt godkjenne dine e-fakturaer i appen. Når dette er gjort, forsvinner automatisk e-fakturaen fra nettbanken og andre steder.

Med Master Bill Kill kan man betale fakturaer mottatt via andre kanaler, som epost, post, mail osv. Smidig og enkelt! 

 

  

Synes du 863 kr per år og 2,3% i transaksjonsgebyr virker dyrt?

Da må du lese dette.

 

For å kunne betale med Amex-kort, må du ha et abonnement som koster 863 kr hvis du velger å betale for hele året. Dette sparer deg for 2 måneder. Som ny bruker får du en ekstra måned med vår rabattkode.

Når du bruker ditt Amex-kort, trekker de 2,3% i transaksjonsgebyr. Hvis vi regner ut kostnaden for en Companion-billett på denne måten, hvis du bare bruker og samler poeng med Bill Kill med ditt Amex-kort, blir det 3 459 kr i transaksjonsutgifter for å få en CT. I tillegg tjener du mellom 22 500 poeng med Amex Premium - 30 000 poeng med SAS Elite. Dette er en god deal hvis du ikke klarer å bruke nok på ditt vanlige forbruk for å få din Companion-billett.

Så hva blir den totale kostnaden hvis du bruker 150 000 kr på Bill Kill med ditt Amex-kort?

Master Bill Kill – 863 kr for årlig abonnement

Transaksjonsgebyr Amex – 3 459 kr 

Totalt: 4 313 kr for 1 CT + opp til 30.000 poeng.

 Dette er en rimelig kostnad hvis du bruker din CT og poeng på riktig reise utenfor Europa.

30.000 poeng gir for eksempel en vei i business class med SAS til USA hvis du har låst opp høyeste nivåen med SAS mastercard. 

 

Bruk koden "flymedpoeng", og du vil få en ekstra måned.
(Gjelder brukere som aldri har vært Master Bill Kill tidligere)

Vi håper dette har gitt deg et tydelig bilde av hvor viktig og nyttig Bill Kill er for alle bonusjegere der ute!

Du kan lære mer om Bill Kill og mye annet gjennom en av våre online kurs.

https://www.billkill.no/faq

Eldre innlegg
Nyere innlegg

Handlevogn