Chat med oss!

Ta kontakt med oss på chat så hjelper vi deg med bookingen!

Chat
Hoteller i New York

Hoteller i New York

A History of New York City in 27 Buildings | Architectural Digest

Det finnes utallige hotellvalg i New York, virkelig i alle prisklasser. Det er mange flere hoteller enn de vi har listet opp her, men vi har valgt ut de vi har testet eller kjenner til fra tidligere besøk i New York gjennom årene.

For første gangs besøkende vil jeg si at Midtown er en perfekt beliggenhet hvor du har nærhet til virkelig alt hvis du liker å gå. Prisene er imidlertid litt høyere i Midtown, og det er ikke ofte du finner gode hoteller under 3500-4000 kroner per natt der. Hele området er også generelt dyrt, og jeg vil også si at det er lurt å unngå å bo ved Times Square.

Hvis du likevel ønsker å være nær alt, men ikke vil bo altfor dyrt, kan Finansdistriktet faktisk noen ganger vise gode priser, spesielt om sommeren. Du finner imidlertid ofte gode hoteller med god standard mellom 2500-3000 kroner per natt. Ikke la deg lure av Doubletree by Hilton, som tilbyr rom til 2000 kroner per natt iblant. Dette hotellet har for mange rom i forhold til antall heiser, og her ender du ofte opp med å vente i 20 minutter!
Det kan virke som om det er langt unna når du ser på kartet, men en kort tur med tunnelbanen gjør det til ingen problem.

Mine personlige favorittområder er Soho eller Greenwich Village. Det er mange fine områder med shopping, og det gir virkelig en følelse av det 'lokale' New York i disse områdene. Her finner du også de beste brunch-stedene!

Vil du spare penger? Les vårt tidligere innlegg om prismatch – her kan du spare mye penger! LES MER

Viktige punkter å huske:

  • Du får ofte oppgraderinger hvis du er medlem og booker på hotellets nettside.
  • Er ikke hotellet en del av en kjede? Book da gjennom viatrumf.no og videre til hotels.com, så kan du tjene 3X bonus.
  • Hvis hotellet ikke har prismatch, og du finner en billigere pris på booking.com eller hotels.com, ta kontakt med hotellet og se om de kan gi deg en bedre pris, noe de ofte kan. Provisjonene disse nettstedene tar er skyhøye, så hvis hotellet er smart, gir de deg en bedre pris.
  • Har du et American Express Platinum/Centurion? Book da gjennom deres hotellkataloger, her får du ekstremt mange fordeler!

 

King Penthouse Suite

HILTON CLUB THE QUIN NEW YORK 

Hilton The Quin, plassert på "Billionaire's Row" på 57th Street, er et ikonisk hotell midt i hjertet av Midtown Manhattan. Med en eksklusiv beliggenhet rett overfor Carnegie Hall og få skritt fra Central Park, tilbyr dette hotellet en luksuriøs opplevelse av New York City.

Penthousesuitene på Hilton The Quin gir enestående utsikt og en moderne luksuriøs design og er nok det mest imponerende jeg har sett i New York. 

Kunstverkene av den britiske kunstneren Nick Walker gir en unik atmosfære.
Hotellets velværesenter, inkludert et innendørs svømmebasseng, gir muligheter for avslapning og fitness.

For de som søker en autentisk og luksuriøs opplevelse i New York City, gir Hilton The Quin den perfekte kombinasjonen av historisk eleganse og moderne luksus. 
Soho Grand Hotel

Du har noen av byens beste shoppingmuligheter er bare noen skritt fra hotelletingangen.

Plassert i en av New Yorks mest fasjonable nabolag.
Hotellet ligger innen gangavstand fra det beste innen spisesteder, shopping og kunstgallerier i nedre Manhattan.

Soho Grand Hotel har virkelig truffet spikeren på hodet når det gjelder å smidig blande moderne raffinement med historiske elementer fra glamorøse gamle New York. Fra moderne rom utstyrt med betongtak til baderom med retrofølelse, komplett med subway-fliser, vil du føle at du har trådt inn i den glitrende æraen av Manhattan på 70-tallet.

Nede er det en samling av motebevisste gjester som mingler over martinier mens de lytter til live musikk i lobbyen på Grand Bar & Salon. Om sommeren kan du bestille bord på Gilligan's, en utendørs oase med tropisk atmosfære der du kan nyte mat eller drikke en vakker sommerkveld. Er du på utkikk etter et sent kveldsmåltid eller en morgenkopp kaffe? Soho Diner har alt, fra bananpannekaker og disco fries klokken 1 om natten til morgenkoffeinet på restaurantens kaffebar.

DREAM DOWNTOWN  


Ligger perfekt til hvis du vil spise på topprestauranter og feste. Dream har et tett samarbeid med Tao Group, og når du bor på dette hotellet, har du tilgang til PHD Rooftop Lounge, der de definitivt har en av byens beste utsikter på kvelden, og du kommer inn gratis. Vanligvis er det en minimums spend på 150-200 dollar bare for å være gjest i baren i helgene. Tao og Buddakan er også rett rundt hjørnet.

Fasilitetene er omfattende på Dream Downtown, et populært sted som grenser til det trendy Meatpacking District og det stilsikre Chelsea-nabolaget. Fra glassbunnen oppvarmet basseng omgitt av trendy cabanas og til og med en sandstrand, til lobbyens omfattende NFT-galleri og en takterrasse med panoramautsikt over byen.


THE STANDARD HIGH LINE 

Beliggenheten er perfekt, omgitt av trendy barer, high-end restauranter og klubber, samtidig som den er i et rolig område. Her kan du enkelt utforske High Line og ta en lang, vakker spasertur langs Hudson River ned til Tribeca.

Hotellet, som ligger i Meatpacking District, reiser over en tidligere forhøyet toglinje som er blitt omgjort til en offentlig park. Det har blitt et populært sted i nabolaget med mange innbydende fellesområder.

Alle rom og suiter har en hel vegg med gulv-til-tak-vinduer som gir panoramautsikt over Hudson-elven eller Manhattan.
Suiter har retro dekor, som shag-tepper eller runde senger, og romslige stue- og spiseområder.

Pro tips: Det er alltid viktig å være hyggelig med mennesker, men hvis du får en god tone med resepsjonistene her, kan det være lurt å nevne at du vurderer å bo her igjen på din neste tur til New York. Ofte har de sine egne visitkort med en personlig rabattkode som de kan tilby deg med 20-30% avslag for fremtidige opphold.


THE DOMINICK 

The Dominick, plassert i SoHo-området, tror jeg tilbyr noen av de største rommene i NYC med fantastisk utsikt over Manhattan og Hudson-elven. Med 46 etasjer er dette hotellet blant mine personlige favoritter i byen. Det gir ikke bare romslige og luksuriøse overnattingsalternativer, men gir også en ideell base for å utforske nærliggende nabolag som Tribeca og West Village. Hotellet legger til rette for å nyte kunstgallerier, butikker og en rekke restauranter i hjertet av New York City.

Rommene på The Dominick har elegante detaljer, inkludert marmorbad, gulv-til-tak-vinduer, og panoramautsikt over SoHo, byens skyline eller Hudson-elven. Suitene har romslige stueområder, granittbenkeplater og luksuriøse badekar. Hotellet tilbyr også imponerende to-roms penthousesuiter med store terrasser som gir pustende utsikt over Manhattan.

Terrace on 7 gir gjestene muligheten til å slappe av ved et utendørsbasseng med solsenger og cabanas. Hotellet har også en Babor Signature Spa med fasiliteter fordelt over to nivåer, inkludert spa-suiter og private hamamer.

Lobby area with statue of woman on swan
Conrad - Midtown

Den ypperlige beliggenheten til Conrad New York Midtown gir en rask spasertur til Central Park, Broadway-teatre, og Midtowns attraksjoner som Carnegie Hall og MoMA. Med 10 T-banelinjer innen åtte minutter og enkel tilgang til taxier, er det praktisk å utforske byen.

Hotellet, tidligere kjent som The London NYC, ble fullstendig renovert i 2019 og er et attraktivt valg for Hilton Honors medlemmer.
Beliggenheten på West 54th Street i Midtown Manhattan, fem kvartaler fra Central Park og nær Times Square, gir en ideell base for turisme.

Med 562 rom, inkludert suiter og premium-suiter. Rommene har gulv-til-tak-vinduer, og premium-suiter har utsikt over Manhattan skyline og Central Park.

 


Rooftop pool at 1 Hotel Brooklyn Bridge

1 Hotel Brooklyn Bridge 

1 Hotel har et rykte for å levere topp kvalitet, hotel 1 er spesielt bra syns jeg om våren og sommeren da man kan bruke svømmebasseng med fantastisk utsikt ved foten av Brooklyn Bridge og Dumbo-området.

Hotellet tilbyr en velkommen dose av naturinspirert design midt i New Yorks betongjungel.
Dette nedtonede hotellet har for eksempel gjenvunnet tregulv og en fleretasjes grønn vegg i lobbyen.
Utsikten er intet mindre enn imponerende. Suiter med frontfasje og takbaren med terrasse har panoramautsikt over Brooklyn Bridge, Manhattan-øya og de omkringliggende bydelene. Rommene har gulv-til-tak-vinduer, nøytrale toner, økologiske madrasser, vannfiltre på rommet og regndusjer.

Hvis du ønsker å skjemme deg bort, bør du bestille en hjørnesuite der du kan ligge i din private hengekøye og nyte utsikten over Manhattan mens du gynger frem og tilbake.
Ikke gå glipp av Bamford Spa! 

Starr Restaurants' Electric Lemon Restaurant Terrace

The Equinox Hotel

Midt i hjertet av Hudson Yards ligger Equinox Hotel, et fantastisk utgangspunkt for å utforske Midtown og de omkringliggende områdene. Med over 100 butikker og restauranter i nærheten, er dette ikke bare et hotell, men en opplevelse i seg selv.

Suitene på Equinox Hotel er utformet for å gi den ultimate nattesøvnen. Med blendingsgardiner, regndusjer, lydisolerte vegger og kjølende madrasser, gir de panoramavinduene en storslagen utsikt over byens skyline, Vessel og Hudson River. Det er en oase av ro midt i det pulserende Manhattan.

Enten du er opptatt av sunn mat, avslapping eller trening, har Equinox Hotel alt du trenger. Romservice-menyene frister med immunitetsoptimaliserte proteinboller, smoothies og et utvalg økologiske godsaker. RoomBar og minibaren imponerer fylt med helsefremmende tonics og eliksirer.

Hotellets helsestudio og spa, som dekker en hel etasje som er sikkert over 6000kvm, har alt du trenger for total avslapning. 

På 100. etasjes finner du Edge-observasjonsplattform. Four Season Downtown

Four Seasons Hotel New York Downtown er et urbant arkitektonisk ikon, plassert midt i Tribeca og Financial District. Fra det øyeblikket du ankommer, vil du føle deg som kongelig, fra den elegante arkitekturen til den førsteklasses servicen.

Beliggenheten gjør hotellet til et perfekt utgangspunkt for å utforske sentrum, med Battery Park, FiDi, One World Trade Center og Hudson-elven bare noen skritt unna. De romslige suitene tilbyr overdådige marmorbader, store badekar med skyline-utsikt og luksuriøse senger, noen med private terrasser.

For de som ønsker mer enn bare overnatting, tilbyr hotellet en hel verden av opplevelser. Book en avtale med en av de faste healerne som spesialiserer seg på klarsynthet, reisemeditasjon, yoga og chakra-terapi. Rommene kombinerer komfort med ny teknologi, og suitene har ekstra stuer, glassinnkapslede dusjer og noen ganger private terrasser.

Slapp av i innendørs svømmebasseng omgitt av skyskrapere, eller nyt spaets behandlinger og utendørsområder.

Eldre innlegg
Nyere innlegg

Handlevogn