Chat med oss!

Ta kontakt med oss på chat så hjelper vi deg med bookingen!

Chat
American Express åpner den største Centurion Lounge på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

American Express åpner den største Centurion Lounge på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport


Noen gode nyheter med overgangen til Skyteam er at det har blitt åpnet en ny Centurion Lounge på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, som er hovedflyplassen for Delta, som også er en del av Skyteam.

Med et American Express Platinum-kort eller Centurion-kort gjør reisen utrolig mye mer behagelig, og i tillegg til å ha et gullkort i SAS er det få flyplasser i verden du ikke har tilgang til når du er ute og reiser. Vi lærer mer om Platinum-kortet vårt i kurset Lifestyle, som du finner her

 

Teksten og bilder er kopiert inn og oversatt til norsk fra American Express sin offisielle side. Du kan lese den på engelsk her Den 14. februar vil American Express (NYSE: AXP) åpne en ny Centurion Lounge på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL), verdens travleste flyplass. Med nesten 2600 kvadratmeter er det den største loungen i Centurion Lounge-nettverket. Den har en meny inspirert av lokale retter fra den anerkjente kokken Deborah VanTrece, mange sitteplasser der gjestene kan slappe av eller jobbe før flyturen, utendørs terrasser med utsikt over rullebanen, og The Reserve by American Express, en egen whiskeybar med signaturcocktails designet av Jim Meehan, Centurion Mixologist, sammen med et utvalg av klassiske og nye amerikanske whiskyer. Den nye Centurion Lounge ligger i Concourse E nær gate E11.

"Den nye Centurion Lounge på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport vil betjene reisende på en av flyplassene våre kortmedlemmer besøker mest," sa Audrey Hendley, President of American Express Travel. "Den har fasiliteter vi vet reisende liker, som utendørs terrasser, og god plass til å slappe av, sammen med lokale detaljer som gjennomsyrer menyene og designet, som gjestene vil huske lenge etter turen."

Kunst og design inspirert av "Skogen i byen"

Designet er inspirert av Atlantas rykte som "byen i skogen" og dens overflod av trær, samt våre kortmedlemmers lidenskap for velvære. Hovedsittingområdet har et 50 år gammelt oliventre og en 3 850 kvadratmeter stor spesialdesignet lys skulptur som representerer et skogkledt tak, og skaper et avslappende rom for kortmedlemmene å slappe av i før flyturene sine. I tillegg kan besøkende nyte flere utendørs terrasser, noe som er en først for Centurion Lounge-nettverket. Disse nøye planlagte sitteområdene er utstyrt med varmeovner og vifter for bruk året rundt.

Lounge viser kommisjonert kunstverk fra lokale kunstnere, inkludert en ny, tekstural tolkning av den essensielle American Express-vakthunden av Lucha Rodríguez og et storskala multimediaverk av Michi Meko som henter inspirasjon fra Georgias landskap. I tillegg strekker et 60-fots mural av abstraherte bladformede former, malt av Evan Blackwell Helgeson, seg fra det indre spisområdet til den ytre terrassen.

American Express To Open Largest Centurion Lounge at Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

American Express To Open Largest Centurion Lounge at Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Bildekreditt: American Express


Moderne, global sjelmat kuratert av Atlantas egen kokk Deborah VanTrece

Kokk Deborah VanTrece, eier av lokale Atlanta-restauranter Twisted Soul Cookhouse & Pours, Oreatha's At The Point og La Panarda, som alle kan bestilles på Resy, vil bringe sin tolkning av moderne, global sjelmat til loungen. Ved å bruke smaker og teknikker hun oppdaget på reiser verden over som tidligere flyvertinne og forbedret av sine egne families mattradisjoner og ferske, lokale ingredienser, inkluderer den tilpassede menyen Black Eyed Pea Biryani, Za'atar Grilled Chicken Thighs med Green Tomato Chimichurri, og Twisted Soul Salad med Strawberry Peppercorn Vinaigrette. I tillegg vil det være en dedikert mat- og drikkestasjon med glutenfrie og veganske alternativer, inkludert proteinbiter, salater, smoothies og immunstyrkende juice shots.

"Atlanta har blitt en så interessant smeltedigel av kulturer og kjøkken. Jeg er begeistret for å samarbeide med American Express for å bringe mat som feirer disse tradisjonene, sammen med de beste sørlige ingrediensene, til Centurion Lounge på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport," sa kokk Deborah VanTrece. "Reiser har inspirert min tilnærming som kokk, og jeg føler meg velsignet som gjennom dette samarbeidet vil kunne dele min kreative visjon for mat og gjestfrihet med reisende fra hele verden."

Centurion-nettverkets første whiskeybar

The Reserve by American Express feirer den rike historien til amerikansk whiskey og er den første dedikerte whiskeybaren i en Centurion Lounge. Cocktailmenyen, kuratert av prisvinnende mixologist Jim Meehan, inneholder fem spesialcocktails med whiskey, inkludert Drink a Peach med fersken-smakende whiskey og bitter og Mayme, Tailored, som fremhever en amerikansk whiskey med ingefærøl. Gjestene kan også velge blant over 20 klassiske og nye amerikanske whiskyer. Baren tilbyr en moderne tolkning av en klassisk whiskeybar med mørke finisher og karamellfarget skinnseter og kobles til en utendørs loungesone. Loungen har også en fullt utstyrt hovedbar med 10 viner håndplukket av sommelier og Centurion Lounge Wine Director Anthony Giglio, en lokal cocktailmeny inkludert alternativer uten alkohol og signaturdrikker fra Centurion Lounge.

American Express To Open Largest Centurion Lounge at Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Bildekreditt: American Express

Signatur Centurion Lounge-fasiliteter for alle typer reisende

Gjestene vil finne signatur Centurion Lounge-fasiliteter, inkludert dedikerte arbeidsstasjoner og telefonbåser, førsteklasses toaletter og dusjsuiter, flere sitteområder og tilgang til gratis høyhastighets Wi-Fi.


Møt flere kortmedlemmer på flere steder

Med flere alternativer for flyplasslounger enn noen annen kredittkortutsteder, og som den eneste kredittkortutstederen med en egen lounge på ATL, er American Express Global Lounge Collection™ bare én av måtene American Express støtter kortmedlemmene mens de reiser. Dette inkluderer tilgang til 28 Centurion Lounges og over 1 400 lounger over hele verden. American Express fortsetter å utvide og forbedre Centurion Lounge-nettverket med planer om å åpne nye lounger på Reagan National Airport (DCA) i Washington, D.C. og Newark Liberty International Airport (EWR) i New Jersey.

 

OM CENTURION LOUNGE

Centurion Lounge er signaturprogrammet for lounger innenfor den bredere American Express Global Lounge Collection, som inkluderer gratis tilgang til American Express Centurion Lounges, Escape Lounges - The Centurion Studio Partner, Delta Sky Club® for kortmedlemmer som flyr med Delta, Priority Pass™ Select Lounges ved påmelding, Plaza Premium Lounges, utvalgte Lufthansa Lounges ved flygning med Lufthansa Group, og ekstra globale partnerlounger - totalt mer enn 1 400 lounger i over 140 land og tellende. Kvalifiserte kortmedlemmer kan finne en lounge på Global Lounge Collection-nettstedet, https://americanexpress.com/findalounge, eller ved å bruke American Express®-appen. De kan også begynne innsjekkingsprosessen for utvalgte Centurion Lounges gjennom den mobile innsjekkingsverktøyet i American Express®-appen.

OM HARTSFIELD-JACKSON ATLANTA INTERNATIONAL AIRPORT

ATL er den første flyplassen i historien som har betjent mer enn 100 millioner passasjerer på ett år og fortsetter å lede i passasjertall over hele verden. Som svar på pandemien fokuserte Hartsfield-Jackson på å implementere forbedrede sikkerhetsprotokoller samtidig som effektivitet og økonomisk stabilitet ble opprettholdt. Flyplassen har en direkte økonomisk innvirkning på 66 milliarder dollar i staten. Som en hyppig mottaker av prisene for fremragende prestasjoner, blir ATL anerkjent for sitt lederskap innen konsepter, operasjoner, bærekraft, arkitektonisk ingeniørarbeid og byggearbeid. For mer informasjon, besøk www.atl.com.

Eldre innlegg
Nyere innlegg

Handlevogn