Chat med oss!

Ta kontakt med oss på chat så hjelper vi deg med bookingen!

Chat

Om oss

Vår motivasjon for å etablere FlyMedPoeng oppsto da vi ble overrasket over hvor mange skandinaver som ikke hadde oppdaget den fantastiske verdien og enkelheten i bonusprogrammene til kredittkortene. Vi ønsket å formidle hvor betydningsfullt det kan være å omgjøre vanlig forbruk til verdifulle poeng, som deretter kan benyttes til å bestille bonusreiser og gratis hotellovernattinger.

Tenk deg muligheten til å reise i business class eller first class rundt om i verden, kun basert på ditt vanlige forbruk. Dette handler ikke om å bruke mer penger eller fly oftere for å oppnå denne verdien. Det handler om å handle på en smart måte og velge riktig kort.

Siden vi selv startet vår reise, har vi ikke betalt full pris for en eneste billett utenfor Europa, verken i business class eller first class. Skatt og avgifter er de eneste kostnadene vi har pådratt oss.

I våre kurs deler vi mye informasjon om de ulike programmene og fordelene de tilbyr.

Før du velger å kjøpe en av våre kurs, er det viktig at du har god kontroll over din økonomi. Uten dette, vil hele poenget med å fly med poeng kunne gå tapt.

Når du er klar til å samle nok poeng for å realisere din drømmereise, står vår chat-support klar til å hjelpe deg. Du kan enkelt sende oss en melding direkte via Messenger, uten behov for å laste ned noen applikasjoner.

Du betaler ingenting hvis du velger å ikke booke med oss.

Daglig leder Amir Ammoura 

Handlevogn