Chat med oss!

Ta kontakt med oss på chat så hjelper vi deg med bookingen!

Chat
Spare tusenvis av kroner på hotell?

Spare tusenvis av kroner på hotell?

Å spare tusenvis av kroner på hoteller er mulig ved å benytte prismatching og dra nytte av rabatter og tilbud tilgjengelig på ulike plattformer. Ved å sammenligne priser på ulike nettsider og benytte deg av hotellenes prismatchingsgaranti, kan du sikre deg laveste tilgjengelige pris for ditt opphold.

Dette gir hotellene muligheten til å bygge lojalitet blant kundene sine og samtidig unngå å betale høye gebyrer til andre bookingsider som tar en prosentandel av provisjon når noen booker gjennom plattformen deres. 

Hvis du finner en lavere pris for det samme hotelloppholdet på en annen nettside, kan du kontakte hotellet og be om å få matchet den lavere prisen.

Hvis hotellet godtar prismatchingen, vil de justere prisen for oppholdet ditt slik at du får den samme lave prisen som er tilgjengelig et annet sted. Prismatching er en måte for hoteller å sikre at de tilbyr konkurransedyktige priser og beholder gjestenes lojalitet.

                  

Så hvordan kan du bruke dette for å få sterkt redusert pris på hotellet og tjene poeng i tilegg?

Vi har utført prismatching mange ganger og spart titusenvis av kroner på hotellopphold. Ofte tilbyr de store hotellkjedene å matche prisen du har funnet på en annen plattform, og i tillegg gir mange av dem 25% rabatt på den matchede prisen.

Noen av kjedene vi synes skiller seg ut er Hilton og Marriott, der vi har gjort mange gode dealer.

Et eksempel er da vi sparte 672 dollar, som tilsvarer 40% rabatt på den ordinære prisen, gjennom en enkel prismatching-søk.

Vi begynte med å søke på Hotels.com og fant at det var 40% rabatt på W Hotel i Los Angeles. Av ren nysgjerrighet sjekket vi Marriotts nettside, og de hadde ikke samme tilbud.

På W Hotel i L.A på Marriotts nettside kostet rommet for 5 netter 1744,92 USD. Vi fant det samme hotellet og rommet på Hotels.com til 1349 USD.

Prismatchingen ble godkjent veldig enkelt, vi fikk svar på under 9 timer. Marriott skal gi deg svar innen 24 timer på prismatchingen din. De matchet prisen på 1349 og ga oss 25% rabatt på den prisen i henhold til avtalen. Vi kunne også velge 5000 Marriott-poeng, men i dette tilfellet var prisforskjellen så stor i penger at det ikke var verdt å ta poengene. 

Så samme hotell kostet oss nå bare 1072,67 dollar, og bare der sparte vi 672,25 USD!

I tillegg fikk vi oppgradert rommet siden vi allerede hadde Gull-status hos Marriott, noe som var en superdeal for oss! Det finnes gode søkemotorer i dag, for eksempel Google, der du kan få alle prisene som tilbys.

 

W Los Angeles

 W Los Angeles

Hvor finner du de beste prismatchingene og hva er reglerne?

Vi har funnet de fleste av våre prismatchinger på Hotels.com, og en fellesnevner vi har sett er at de ofte har 40% rabatt på prisen for å få de beste tilbudene og begynne prismatchingen.

Alle garantiene kommer med mange vilkår og betingelser, men her er de viktigste kravene vi har sett som gjelder for hotellkjedene:

- Du må allerede ha bestilt rommet direkte og til den laveste offentlig tilgjengelige prisen (unntatt for Hilton).

- Kravene må vanligvis sendes inn innen 24 timer etter bestilling.

- Den lavere prisen må være tilgjengelig hos en gyldig tredjepartsforhandler (for eksempel Expedia og Hotels.com).

- Dette utelukker nettsteder som ikke oppgir hotellnavnet før reservasjonen er fullført, nettsteder som krever medlemskap eller tilhørighet for å bestille.

- Den lavere prisen må ha nøyaktig de samme betingelsene som prisen som er bestilt direkte gjennom hotellkjeden:

  • Samme bestillingsdatoer.
  • Samme romtype.
  • Samme avbestillingsregler.

 

Andre smarte triks

Et annet smart tips er å alltid ta skjermbilde som dokumentasjon. Hotellene sjekker vanligvis selv, men det kan være lurt å ha som backup da kan prisen allerede ha gått opp når de sjekker.

Det vi har gjort er å først bestille rommet for eksempel på Hotels.com, deretter direkte på hotellets side. Da kan du legge ved kvittering som viser prisen du fikk når du booket.

Husk å velge rom som kan avbestilles når du gjør dette!

 

Her kan du lese mer om noen av kjedene som tilbyr prismatching med 25% rabatt:

Hilton  – Match og 25% avslag.

Mariott – Match og 25% avslag, eller 5000 poeng.

Scandic  - Match og 25% avslag.

Hyatt – Match og 5000 poeng eller 20% avslag.

Club Carlson – Match og 25% avslag

 

 

 

Eldre innlegg
Nyere innlegg

Handlevogn